Effektiv slankekur - tænk på dine måltider

Hvis du vil gennemgå en effektiv slankekur, skal du ikke kun kigge på hvor meget du spiser. Du skal også kigge på, hvornår du spiser. For det er meget mere usundt, for din krop kun at spise 3 store måltider om dagen. Sørg i stedet for at spise omkring 6 måltider, hvor du så til gengæld spiser mindre ved hvert måltid! Men undgå, at dine måltider flyder sammen, så din dag bliver ét stort måltid.

En anden ting, som du skal være opmærksom på, hvis du vil gennemgå en effektiv slankekur, er at du skal sørge for at drikke en masse vand. Hvis du beslutter dig for at yde en masse motion, er det især vigtigt!
Din krop yder 20% mindre, hvis din krop blot mangler 2% væske. Det er en kæmpe forskel, hvis du vil gennemgå en effektiv slankekur, som du kan tabe dig ved!


Vær opmærksom på, at kroppen fungerer således: Hvis du bruger mere energi end du indtager, så taber du dig. Hvis du får mere energi end du bruger, tager du på.
Derfor skal du være opmærksom på, den mad du spiser, og hvor meget energi den indeholder. Hvis du vælger at spise en pose chips, får du meget mere energi end du kommer til at forbrænde i løbet af en dag! Ligeledes hvis du spiser en chokolade bar, får du 1/3 af den energi du ca. forbrænder. Det vil sige, du altså ikke må indtage særlig meget mad udover det, for ikke at tage på.

Det er derfor vigtigt at vide hvordan kroppen fungerer, for at gennemgå en effektiv slankekur. Ligeledes er det også vigtigt at vide, at hjertet ikke har godt af, at du taber dig, tager på, taber dig igen - og måske tager det hele på igen. Det er en enorm belastning for hjertet, derfor skal du være holde dig tynd, hvis du gennemgår en effektiv slankekur!